• Categories de productes

Banner_menus_3Q copia

Sobre nosaltresSonorització & il·luminacióInstal·lacions fixesVendaContacta

Fundada l’any 2006, 3Q ELECTRONIK és una empresa orientada al disseny, producció i realització de tot tipus de servei audiovisual.
Gràcies a l’acceptació rebuda pel públic i clients dels nostres serveis durant tots aquest anys, ens han permès ampliar la nostra oferta per a donar major cobertura tècnica.
D’aquesta manera la nostra empresa ofereix una ampliació constant dels nostres equips, serveis i recursos humans donant cobertura a:

● Sonorització i il·luminació de tota mena de concerts, dansa i teatre

● Sonorització, il·luminació i producció de festivals de música electrònica

● Lloguer de material audiovisual.

● Cobertura tècnica per a qualsevol tipus d’acte com conferències, presentacions,
reunions…

● Aportació de recursos tècnics i humans per la sonorització, il·luminació, realització i
projecció audiovisual

● Disseny i implantació d’instal·lacions fixes de so, llum i multimèdia a qualsevol tipus d’espai.

● Manteniment integral d’instalacions de so, llum i multimèdia

Tot aquest ampli ventall de serveis compta, com sempre, amb el recolzament tècnic i logístic de marques de gran prestigi internacional.

Ens caracteritzem per la gran implicació que tenim amb tots els projectes assolits.
Analitzem les seves necessitats i requeriments en funció dels pressupostos disponibles.
L’assessorem de les solucions més idònies que assegurin amb satisfacció els seus esdeveniments.
Els pilars de la nostra empresa, són: professionalitat, serietat, bon tracte, puntualitat i compromís.

Lloguem diferents tipus de material de so, il·luminació i video. Estem especialitzats en reforçar la seva instal·lació per la celebració del seu event, assesorar-lo i facilitar-li el material necessari per a concerts, inauguracions, festes particulars, karaokes, etc.

Demanin’s pressupost sense compromís a les nostres instal·lacions situades a: Avinguda Esportiva, 80 – 43580 Deltebre (Tarragona) o be dirigeixi al nostre apartat “contacta” del menú superior. També pot anar directament al formulari de contacte fent click aquí.

SO:
Realitzem els nostres muntatges en equips TURBOSOUND amplificats amb tecnolgia CREST AUDIO.
El nostre sistema de so controlat amb processadors digitals TURBOSOUND combina una gran potència amb una qualitat de so excepcional i robusta. Això ens permet una òptima fiabilitat i flexibilitat tècnica alhora d’adequar des de presentacions, promocions i inauguracions fins a l’ús en muntatges de so més exigents (grups en directe, i tota mena de concerts).
Comptem amb un equip de tècnics qualificats i reconeguts. Els nostres sistemes de P.A. i monitoratge compleixen amb les especificacions tècniques del rider més exigent.

SISTEMES DE CONTROL:
Una de les claus per garantir que l’informació arribarà als seus destinataris correctament és treballant amb productes de qualitat. Per això disposem de taules de mescla DIGITALS I ANALÒGIQUES de les marques YAMAHA, SOUDCRAFT i ALLEN&HEATH.

MICROFONIA:
Sabem per experiència que la captació òptima del so s’aconsegueix amb una col·locació acurada dels micròfons adequats per a cada registre tímbric.
Per aquest motiu, a tots els nostres muntatges utilitzem micròfons de marques reconegudes com SENNHEISER, SHURE i AUDIOTECHNCA.

DJ PRO:
La nova generació de DJs, en constant creixement de professionalitat i experiència, requereixen un major nombre d’opcions de treball i més llibertat de creació. Apostem en la més avançada tecnologia de taules de so i reproductors de marques mundialment reconegudes com ALLEN&HEATH i PIONEER.
Els petits detalls importen, tenim una cura especial en el monitoratge de referència del DJ en quant a col·locació i qualitat de so a la cabina.

IL·LUMINACIÓ:
Cuidem detalladament el disseny, control i execució dels nostres muntatges adequant-nos a qualsevol espai i espectacle.
Posem al seu abast l’última tecnologia I avenços tècnics amb tot tipus d’il·luminació robotitzada, làsers, efectes i focus per fer que els projectes dels nostres clients siguin tota una realitat.

MULTIMÈDIA:
Estem especialitzats en edició de video, disseny gràfic i mapping per poder personalitzar qualsevol tipus d’acte.
Disposem de pantalles de plasma, projectors, pantalles de projecció de diferents formats i mides adaptables per qualsevol acte audiovsual (concerts, cinema, documentals, discomòbils, etc.)

PRODUCCIÓ TÈCNICA:
Tots els nostres equips estan sotmesos a un manteniment constant per garantir les millors condicions tècniques i d’apariència estètica. Verifiquem cada component abans dels esdeveniments.

Estem especialitzats en oferir sol·lucions generals d’audio, llum i multimèdia. Des de petites instal·lacions a grans superficies, ja siguin destinades a l’oci com de caràcter industrial. Pubs, discoteques, institucions públiques, locals de música en directe…

Disposem de servei gratuït d’elaboració de projectes electroacústics que asseguren una cobertura homogènia de l’espai i una perfecta integració amb l’entorn.

Tot aquest ampli ventall de serveis compta, com sempre, amb el recolzament tècnic i logístic de
marques de gran prestigi internacional.

No dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip tècnic per a qualevol tipus de consulta, estarem encatats d’atendre les seves necessitats.

 

L’apartat de venda professional de 3Q ELECTRONIK compta amb el suport de les millors marques d’equips tecnològics subministrats directament del fabricant o a través del distribuïdor autoritzat a Espanya.
Podem diferenciar els seguents apartats de venda audiovisual professional:

– So i llum professional
– Estructures d’espectacle
– Microfonia i complements
– Material DJ pro
– Material d’estudi i musical
– Multimèdia

El nostre equip tècnic està qualificat per l’assessorament tècnic necessari de totes els articles de les marques que distribuïm.

– Podeu contactar-nos emplenant el següent formulàri – Click aquí –

– Si ho preferiu també als telèfons: 691 55 65 21 / 610 947 072

– També podeu contactar per mail a: info@3qelectronik.es / info@atomix.es


3Q ELECTRONIK – ATOMIX MUSIC – OXIMEDIA


Comments are closed.